Profil

Hobro Malerfirma blev dannet i 1992,da Niels overtog Malermestre Preben Myrups firma, og gik i lære som maler i sit eget firma. Niels blev udlært d. 30. september 1996. På det tidspunkt var der 10 mand ansat i firmaet.

I 2005  overtog Niels endvidere malerfirmaet Telsing, og øgede dermed kundekredsen og arbejdsstyrken. I 2014 overtog Niels endvidere malerfirmaet Wibes Malerforretning eftf.

Malerfirmaet har altid været medlem af Danske Malermestre,der har garantiordning.

Vi arbejder hovedsageligt for murerfirmaer, tømrerfirmaer, boligforeninger, virksomheder, private samt andre, der har brug for en stabil samarbejdspartner.

Målsætningen for Hobro Malerfirma er at fremstå som et kvalitetsbevidst malerfirma.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrence dygtige priser, og vi sørger for at overholde aftaler, betingelser og leveringstider.Kunderne skal kende os og værdsætte os for høj kvalitet og faglighed i det arbejde, vi udfører. Vi skal yde kunderne den bedste service og kvalitet fra start til slut.

Sundt arbejdsmiljø

Hobro Malerfirma lægger stor vægt på et sundt og sikkert arbejdsmiljø, til gavn for vores medarbejder og kunder. For at sikre eksistens og udvikling for vores fag er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundernes forventninger i forhold til aftalegrundlaget.

På nuværende tidspunkt har vi 24 medarbejder og 2 lærlinge.

Lærling godkende

Vi er godkendt til lærlinge og har løbende 1 - 2 lærlinge hos os - vi støtter op om de unge der ønsker en læreplads i en svær tid. Når du vælger organiserede håndværker, er du med til at skabe noget uvurderligt for mange af landets unge. En fremtid. 

Samarbejde med andre gode håndværkere

Vi har gennem årene opbygget et solidt og bredt samarbejde med en bred vifte af tømrer, murer, gulvfirmaer,  rengøringsfirmaer, byggefirmaer, totalentreprenører og hovedentreprenører.

Dette gør at vi i dag kan være behjælpelig med kontakt til andre håndværker.