Malerarbejde er en tillidssag

Kvalitet er et nøgleord for Hobro Malerfirma. Indehaver Niels V. Rasmussen lægger ikke skjul på, at professionalisme spiller en afgørende rolle for den identitet, der er opbygget gennem mange år i branchen. Fra ordreaftale til færdigt arbejde er loyalitet og troværdighed med til at sikre kunden mod ubehagelige overraskelser. Konkurrencedygtige priser bidrager ligeledes til fortællingen om et pålideligt firma, hvis indehaver så at sige købte sig ind i faget. Længe inden Niels havde fået papir på sine færdigheder, overtog han i 1992 malermester Preben Myrups firma. Ideen var at gå i lære som maler i sin egen virksomhed – en tilgang, der dengang som nu var både modig og nærmest uhørt. Men for Niels V. Rasmussen var det naturligt at spendere sparepengene på en investering i fremtiden. Fire år senere var han udlært maler med 10 ansatte og en voksende kundeskare. Siden er det gået slag i slag. I 2005 blev malerfirmaet Telsing indlemmet i virksomheden, der har til huse i Nørre Onsild lidt udenfor Hobro. Niels’ hustru, Ane V. Rasmussen er medindehaver af firmaet, som i dag tæller en medarbejderskare på cirka 30 svende og 2 lærlinge.

En bred palet

Ekspertiserne er mangeartede hos Hobro Malerfirma. Virksomheden mestrer alle fagets facetter, omend der også hersker et mantra om at satse på egne kvaliteter. Mens mange konkurrenter forsøger sig med relaterede ydelser i form af blandt andet gulvafhøvling, tæppemontage og lignende, så koncentrerer Hobro Malerfirma indsatsen om det de er rigtig gode til – nemlig at male. Og her har firmaet stor erfaring på alle fronter. Hvad enten det handler om spartling og slibning, grundmaling af vægge, lofter og gulve eller detaljeorienterede projekter på vinduer, døre, lister og andet, så er Hobro Malerfirma klar til opgaven. Det gælder naturligvis også i forhold til tekniske projekter som påføring af brandhæmmende maling og øvrige specialopgaver i erhvervsbyggerier.

Stor kundeskare

Malerarbejde er en tillidssag. I kraft af den synlighed, der er forbundet med resultatet, så har maler-håndværket også en æstetisk dimension. Grundighed er et ufravigeligt krav for at sikre tilfredse kunder. Og sidstnævnte er der mange af på Hobro Malerfirmas referenceliste. Firmaet udfører arbejde for en stor skare af faste kunder, som blandt andet omfatter boligforeninger, private virksomheder, murer- og tømrerfirmaer. Gennem årene har Niels V. Rasmussen og co. leveret malerarbejde på et utal af projekter, ligesom virksomhedens medarbejdere kontinuerligt er i sving med renoveringsprojekter, vedligehold og nymaling. Også private husejere nyder naturligvis godt af firmaets faglighed. Ingen er for små, og alle behandles med samme professionelle tilgang. Og altid til en fair pris.

medarbejder

Garanti for godt arbejde

Kvalitet forpligter. Brancheorganisationen Danske Malermestre stiler mod at sikre kunderne en høj sikkerhed for levering af godt håndværk. For Hobro Malerfirma ligger medlemskabet i naturlig forlængelse af virksomhedens egen målsætning. Det indebærer blandt andet, at kunderne er sikret en garantiordning, der er baseret på, at det færdige arbejde lever op til de indgåede aftaler.
Det er dog yderst sjældent, at der rejses garantisager over for medlemmer af Danske Malermestre.

Banner_960_Blue_01